content-service

Industriële Service

Twe-O B.V. is een dynamische onderneming met medewerkers die een hart hebben voor techniek. Deze technische dienstverlener is werkzaam voor diverse bedrijven en verzorgt het technisch onderhoud en storingsdiensten van al uw machines. Wij hebben een grote affiniteit met de voedingsmiddelenindustrie.
Wat wij samen met u willen realiseren is een betrouwbaar machinepark. Gemak dient de mens en daarom vinden wij dat techniek het productieproces moet ondersteunen en niet het productieproces de techniek. Om dit te realiseren moet je verstand hebben van machines en het onderhoud, het productieproces, maar ook van management en van mensen.
Goed technisch personeel is schaars, dit ondervinden steeds meer bedrijven. Om de continuïteit in uw bedrijf te handhaven heeft u soms tijdelijk extra personeel nodig en hierin willen wij u graag helpen.
Wij ondersteunen op dit moment al diverse bedrijven die graag gebruik maken van deze flexibele inzet. Ook verzorgen wij personeel voor storings- en technische assistentie diensten.
Wat u van ons kan verwachten zijn allround medewerkers die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen worden ingezet. Dit is een groot voordeel omdat uw team gewoon door kan functioneren en wij onze expertise in uw werkzaamheden inpassen. Daarnaast kunnen wij omdat wij voornamelijk regionaal opereren snel reageren op ad-hoc problemen

Betrouwbaar | vakmanschap | bekwaam

twe-o
De visie van Twe-O B.V.:

‘‘Doen waar we goed in zijn! De ideale partner voor assembleren, monteren en onderhouden waarbij betrouwbaarheid op alle fronten centraal staat’’.

De missie van Twe-O B.V.:

‘‘Wij willen toonaangevend zijn in de industriële markt (montage en onderhoud) waarin wij actief zijn en willen worden erkend als een betrouwbaar allround bedrijf. Wij streven naar de beste reputatie in onze branche’’.

De merkwaarden van Twe-O B.V.:

Betrouwbaar | vakmanschap | bekwaam