content-elektrotechniek

Industriële Elektrotechniek

Twe-O B.V. is uw aanspreekpunt voor elektrotechnische werkzaamheden in de industriële omgeving. Denk aan het aanleggen van licht- en krachtstroominstallaties, het realiseren van verdeelinrichtingen en het bekabelen van machines en productielijnen. En dat is slechts een greep uit ons werk. Stel ons gerust uw vraag, dan komen wij met de oplossing.

Bouw besturingspanelen

Een van onze bijzondere specialismen is de bouw van besturingspanelen. Met onze werkplaats in Spankeren waar besturingskasten conform de richtlijnen worden gebouwd. Kostenefficiency en Lean manufacturing zijn belangrijke pijlers, met als resultaat een snelle, hoogwaardige productie en logistiek.

Betrouwbaar | vakmanschap | bekwaam

twe-o
De visie van Twe-O B.V.:

‘‘Doen waar we goed in zijn! De ideale partner voor assembleren, monteren en onderhouden waarbij betrouwbaarheid op alle fronten centraal staat’’.

De missie van Twe-O B.V.:

‘‘Wij willen toonaangevend zijn in de industriële markt (montage en onderhoud) waarin wij actief zijn en willen worden erkend als een betrouwbaar allround bedrijf. Wij streven naar de beste reputatie in onze branche’’.

De merkwaarden van Twe-O B.V.:

Betrouwbaar | vakmanschap | bekwaam